söndag 13 november 2011

Av lite mossa, lingonris & enris...

Kan man göra mycket fint av!

I dag har jag, sambon & sonen + hundarna varit i skogen o samlat material:)
Har sedan knåpat i hop ett litet hjärta & en krans att pryda vår entre med, tog också med en liten gran när vi ändå höll på, även den ska få sin plats vid entren.

Det är så mysigt att börja advents "smycka" lite, så där lagomt smått & av naturmaterial. Tog även fram vår advents ljusstake & har pyntat den med mossa & lite granris.
Får bjuda på en bild av den här framöver.

Måste ta o köpa lite glögg & pepparkakor snart. Har nån prövat årets smak av blossa?

Blossa släpper för nionde året en smaksatt årgångsglögg. 2011 smakar den kaffe med arabicabönor från El Salvador. Glöggen finns på Systembolaget from 1 oktober.

– Blossa 11 passar utmärkt till mörk choklad med hög kakaohalt, en vällagrad hårdost eller hemmagjord knäck, där man med fördel kan addera en skvätt i knäcksmeten.

Är lite skeptiskt till denna smak då jag INTE är nån kaffedrickare! Smakar den verkligen KAFFE, så som nar man dricker en kopp kaffe??


2 kommentarer:

  1. Jag är visserligen kaffedrickare, men jag använder mycket socker och hälften mjölk. Frågade en personal på bolaget om smaken och han sa att den smakar helt olika beroende på temperaturen på glöggen. När den var kall eller bara lite varm så gick smaken lite åt colanappar och mera kaffe och spritsmak om den var varm. Fast jättemycket kaffesmak var det inte. Så köp och pröva. // Pernilla

    SvaraRadera
  2. Jag tycker inte heller den smakade kaffe...
    Ingen höjdare!!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett medelande, då blir jag glad!