måndag 9 augusti 2010

Fiskgratäng med kokosmjölk.

Dagens middag blir:

125 gram fryst, tinad vit fiskfilé t.ex. hoki
½ röd paprika
strimlad1 dl finhackad salladslök alt. purjolök
½ dl räkor
2 msk rivet citronskal
2 msk färsk hackad dill
1 dl kokosmjölk
½ msk grön currypasta (mer eller mindre beroende på vad man gillar)
Salt
Vitpeppar
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg ner fisken i mitten på en gratängform. Hacka paprika, dill och lök. Blanda och strö runt fisken. Salta och peppra. Riv citronskal och sprid ut i formen. Lägg räkorna på fisken. Blanda kokosmjölken med curryn. Smaka av och häll på grönsakerna runt om fisken. Ställ in i ugn 20-25 minuter.
Klart att äta!
Serveras med ris, bulgur el potatis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett medelande, då blir jag glad!