lördag 12 november 2011

Jamtlinatt


I går kväll mellan kl 18-22 var Museet Jamtli öppet.

Demoner och änglar möter dig på vägen till paradiset och den mystiske spöksnickaren och hans familj har vaknat till liv i en monter. På terrassen dansar älvorna till musik och skrik...
Spännande historier utspelar sig i Jamtlis hus och gårdar. Gengångare och andra märkliga väsen och figurer rör sig på området ikväll. Bäst att du gör en lykta så du kan se i mörkret.

På torget möts du av tivolifolket som arbetar denna mörka fredagskväll. Passa på att fiska i fiskdammen, pröva din lycka i lyckohjulet, kasta pil på kålhuvuden och befria dina inneboende aggressioner i porslinskrossningen! JP Gulles lilla söta butik håller öppet och du kan utnyttja tillfället att inhandla kuranta och nödvändiga varor för hemmet!

Häxans kiosk vid Macken
Häxan har tagit över ruljansen ikväll. Om du känner dig hungrig eller bara önskar något sött så hittar du det här - sockervadd, popcorn, korv med bröd, dryck och godis på Häxans speciella sätt.

Kyrkan
Ikväll håller kyrkvaktmästare Anders Olofsson och hans hustru Märet kyrkan öppen för sockenfolk. De berättar om gengångare, spökerier och de dödas julotta. Se noga efter vilka församlingsmedlemmar som sitter bredvid dig i kyrkbänken. Vem är prästen som håller i kvällens gudstjänst?

Jag o min familj hade en riktigt trevlig kväll, barnen var lagomt nyfikna men ändå var hela området så spännande så de även lite reserverade & ville gärna hålla sig intill oss vuxna.

Vi fikade varm choklad & tunnbrödstutar innan hemgång & i bilen hem slocknade båda barnen på några sekunder:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett medelande, då blir jag glad!